Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Як влаштувати день народження для хлопчика дошкільного віку

23.04.2020 / 5

Кожен хлопчик мріє про чарівне неповторне свято, що подарує масу емоцій і змусить повірити в казку. Стати чарівником зможе будь-яка доросла людина. Для цього достатньо правильно вибрати прикраси і тематику.

Інтернет-гіпермаркет дитячих товарів Ipopo Kids пропонує десятки тисяч виробів, здатних перетворити життя хлопчика 3-5 років на свято. Допомогу у виборі нададуть тематичні розділи. Кожен товар у них забезпечений фото і детальним описом. На сторінці є фільтри, відгуки покупців, інформація про знижки. Все це робить вибір на сайті зручним, швидким і комфортним.

Загальні рекомендації

Чим старша дитина, тим складнішим і винахідливішим має виглядати приміщення, прикрашене до свята. 3-річний малюк ще не зможе оцінити витонченість задуму і майстерність організаторів торжества. Але хлопчик 4-5 років буде розчарований, якщо дійсність не співпаде з його очікуваннями. Тому для цієї вікової категорії варто підбирати тематику в залежності від захоплень дитини. Оздоблення в стилі піратів, машинок «хот Вілс», лего-ніндзяго додадуть вечірці особливий колорит.

Обідня зона

Кімнату, де буде проводитися свято, слід розділити на зони. Перша з них - це місце, де буде стояти святковий стіл.

Жодне дитяче свято не обходиться без частування. Оформлення столу має бути витримано в загальному стилі торжества і виглядати яскраво. При цьому важливо не перестаратися з колірною гамою. Це може надмірно знервувати дітлахів.

Наш сайт пропонує тематичний одноразовий посуд: spiderman, angry birds, лего бетмен, «Ялинка». Якщо ви зупинилися на такому варіанті, обмежтеся скатертиною і серветками нейтрального кольору. Наприклад, «Морська» або «Срібло».

Якщо скатертина кидається в очі та рясніє малюнками - «Маленький пірат», «Посіпаки» - поставте на стіл однотонний посуд.

Крім тарілок, склянок і столових приладів, подумайте про святкові трубочки для напоїв. Це може бути «Новорічне тріо», pokemon, «Герої в масках». Дуже добре виглядають коробочки для солодощів. Наприклад, «Міккі Маус» або «Робокар». У них можна поставити частування на стіл. Як варіант - дати гостям смаколики «на доріжку».

Також для прикраси столу підійдуть іграшки, квіти, банти, таблички з іменами гостей, свічки для іменинного торта. Свічки можуть бути у вигляді цифри. Такі пропонує ТМ «Веселая затея», Фірма goki представляє свічки у вигляді паровозика або гусені. nic - у вигляді кумедних казкових фігурок.

Переглянути більше товарів

Зона для ігор

Друга зона в приміщенні - та, де буде відбуватися весь «движ». Зона для активних ігор потребує особливого декору. Тут можна розмістити іграшки, колаж з фотографій, дитячий сухий басейн з кульками. Однак у цій зоні не допускається нагромадження предметів, щоб ніхто не спіткнувся і не впав.

Кращою прикрасою ігрової зони стане сам хлопчик 3-5 років і його друзі. Для костюмованої вечірки можна підібрати відповідне вбрання. Костюми Пірата, Принца, Бетмена, Нового Року чи Сніговика якнайкраще підійдуть для дошкільника. Якщо планується свято в сільському або лісовому стилі, відмінним варіантом стануть костюми звіряток: вовка, ведмедя, песика, курчати. Як варіант можна розглядати стилізацію під фрукти і овочі: гарбуз, соняшник, кавун, яблуко. Свято вийде яскравим, добрим і смішним.

Якщо ваші плани не настільки масштабні, обмежтеся святковими ковпачками. Вони повинні відповідати загальній тематиці. Наприклад, «Клоун», «Зірки», «Дід Мороз», «Фіксики».

У тему будуть пов'язки і косинки піратів, капелюх шерифа або Зорро, маска Бетмена. Іноді для святкового настрою вистачить стилізованих окулярів. Це можуть бути окуляри «Ялинка», «Павук», «Моряк», «Панда».

Фотозона

Фотозона потрібна для того, щоб святковий день назавжди залишився в пам'яті та сімейній хроніці. Крім того, вона надає неповторну чарівність і створює атмосферу казки.

Її можна задекорувати кульками. Зі звичайних кульок люблячі батьки створять чудові композиції. Під стелею розмістяться кульки з гелієм. Кульки з фольги у вигляді фігур підкреслять тематику свята. «Черепашки-ніндзя», «Трансформери», «Летюча миша» додадуть колориту. Цифри «3», «4», «5» розкажуть, скільки років виповнилося синочку. «Санта веселий» нагадає, що зустрічаємо Новий рік.

Кульки як невеликий презент маленькі гості з задоволенням заберуть із собою додому, коли свято добіжить кінця. Ці кульки можна прив'язати до стільців за столом, де сидять дітлахи.


Не менш важливий і затребуваний елемент декорації - гірлянди. Ними можна прикрасити стіни, розвісити на фіранках, дверях, між кімнатами. Гірлянди у вигляді літер, наприклад, «З ДН Маленький пірат», «Веселий Роджер», «З Новим роком» впишуться в тематику будь-якої вечірки. Дуже ефектно виглядають вимпели - angry birds, «Горошок», «Плями» та інші.

Не забувайте про помпони, спіральні гірлянди, підвіски, ліхтарики. З ними свято стане по-справжньому казковим. Особливої чарівністі ввечері додасть електрична гірлянда.

Дитяче свято може перетворитися на грандіозну вечірку без істотних витрат. Заходьте на сайт Ipopo Kids. І ви зрозумієте, що неможливе - можливо. Веселих вам покупок!