Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Які спортивні знаряддя сприятимуть розвитку і здоров’ю малюка до 2 років?

11.01.2020 5.0 / 5

Здоров'я дітей та спорт взаємопов'язані. Це знають усі батьки. Але поки малюк не досяг дворічного віку, про секції та регулярні заняття з тренером думати рано. А ось забезпечити фізичний розвиток у домашніх умовах - цілком здійсненне і навіть необхідне завдання.

Загальна інформація

Найбільший в Україні маркетплейс дитячих товарів Ipopo Kids пропонує величезний вибір спортивного інвентарю для малюків від 6 місяців до 2 років. Ми зібрали кращі пропозиції від провідних світових брендів і популярних інтернет-магазинів країни.

Усі товари на нашому сайті мають опис і фото. Це допомагає візуалізувати вибір. Інформація про доставку та оплату надає йому додатковий комфорт. Зручна система фільтрів робить пошук швидким і результативним. Відгуки покупців допомагають вирішити внутрішні сумніви на тему: який же спортивний інвентар знадобиться малюкові від 6 місяців до 2 років.

М'ячів багато не буває

Цікавим і корисним спортивним інвентарем для малюків від 6 місяців до 2 років стане м'ячик. Ігри з ним тренують спритність, координацію рухів, уважність.

Ті, у кого поки немає дітей, можуть вважати, що всі м'ячі однакові. Насправді вони відрізняються за:

- розміром;

- вагою;

- матеріалом;

- функціональним призначенням.

Кожен такий м'ячик - справжній тренажер для раннього розвитку малечі. Як й інші іграшки, м'ячі повинні рости разом зі своїм маленьким власником. Тобто, для кожного віку вам доведеться вибрати різні м'ячики.

Переглянути більше товарів

До 1 року дитині будуть корисні три види м'ячів: гумові, пластмасові, що гримлять, та м'які. Вже у 6 місяців малюк починає впевнено тримати кулясті предмети. Подаруйте йому набір сенсорних м'ячиків від виробника Edushape. Шипасті кулі діаметром 10 см легко розміщуються в маленькій долоньці. Голчаста структура дозволяє дитині захоплювати м'ячик і не випускати його з рук. Шипи будуть стимулювати нервові закінчення на пальчиках і розвивати дрібну моторику.

Яскраві м'які м'ячики малюк буде із задоволенням тримати в руках, обмацувати поверхню, намагатися не впустити. Зверніть увагу на комплект м'яких спортивних м'ячів діаметром 10 см.

«Зоряні кульки» від фірми BATTAT порадують малюка і в 6 місяців, і в 2 роки. Приємні на дотик, яскраві, без сторонніх запахів, м'ячики виконують кожен свою функцію. Шипастий можна використовувати як прорізувач для зубів. Різнобарвну кульку з дірочками легко взяти в руки, кинути, зловити. Кулька з виступами може служити нічником. Ребристу кульку-пискавку можна катати по підлозі, підкидати і ловити. Вона також буде відмінною іграшкою для купання.

Для малюка від 1 до 2 років вам знадобиться легкий гумовий мячик середніх розмірів. Наприклад, діаметром 18 см. Навчіть дитину котити м'яч у потрібному напрямку, кидати, а потім і ловити його. Для пляжу стане в нагоді надувний м'яч. Порадує малюка і м'яч-стрибунець.


Спортивний комплекс

Чим раніше ви залучите малюка від 6 місяців до 2 років до гімнастичних вправ, тим краще для його здоров'я. Тому в дитячій кімнаті не обійтися без спортивного комплексу.

Для дітей такого віку краще підібрати споркомплекс-трансформер, який буде рости разом з малюком. Такі пропонує ТМ SportBaby.

Для найменших діточок Айпопокідс пропонує спорткомплекси «Ранній старт», «Піраміда», «Веселий малюк», «Крихітка-1» Їх можна назвати міні-спортзалами. Вони поєднують у собі шведську стінку, рукохід, гірку, гойдалки і навіть дошку для малювання крейдою. Коли малюк підросте, до комплектації можна додати інші тренажери.

Переглянути більше товарів

Крім металевих, для малюків є дерев'яні моделі спорткомлексів. «Геркулес» від SportBaby, «Добриня» від «Маленький Еверест», «Малюк +» від «Ірель». Всі вони прекрасно підійдуть маленьким спортсменам від 1 до 4-5 років.

Айпопокідс із задоволенням подбає про фізичний розвиток вашого малюка від 6 до 2 років. Приємних вам покупок і великих спортивних перемог.