Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

100 ідей що подарувати хлопчикові на 8 років - IpopoKIDS

27.10.2020 5.0 / 5

Він ще не підліток, але вже не малюк. Йому все ще хочеться пограти солдатиками і старим улюбленим трактором, але допитливий розум тягнеться до вивчення гаджетів і будівництва складних конструкцій з «Лего». Що подарувати хлопцеві 8 років, щоб догодити дитині?

Діти в цьому віці розвиваються фізично та інтелектуально, активно проявляють творчі здібності, часто змінюють інтереси. Важливо, щоб хлопчика оточували речі, за допомогою яких він зможе навчитися чомусь корисному і освоїти нові навички, сформувати почуття відповідальності і незалежності. У пошуках подарунка восьмирічному хлопчикові зверніть увагу на такі категорії дитячих товарів:

  • розвиваючі ігри складного рівня;
  • гаджети - смартфон, планшет, графічний планшет або читалка;
  • ігрові приставки;
  • набори для наукових досліджень, серед них мікроскоп або телескоп.

Враховуйте, що в цьому віці діти часто змінюють смаки, стежать за новинками і нерідко копіюють ровесників, щасливих власників Айпад або гіроборда. Порадьтеся з батьками винуватця свята і обговоріть доречність дорогих речей, але не забувайте про побажання дитини. А ми підготували цікаві ідеї для подарунків хлопчикові 8 років на будь-який смак і на будь-який гаманець.

Радіокерований транспорт в подарунок для хлопчика 8 років

Хороша електронна іграшка допомагає дітям пізнавати світ і долучатися до прогресивних технологій. Доглянете в каталозі транспортні засоби на пульті дистанційного керування - це те, від чого прийде в захват навіть підліток. Легкові автомобілі, мотоцикли, вантажні машини, вертольоти і катери в найменших деталях повторюють оригінали і дивують потужністю ходу. Моделі адаптовані під вік майбутніх власників і хлопчик 8 років без особливих зусиль навчиться керувати технікою, робити трюки і навіть змагатися з друзями, чия машина швидше і крутіше.

Переглянути більше товарів

Іграшки для творчості і розвитку в подарунок для хлопчика 8 років

Благодатний вік, коли дитині хочеться ділитися відчуттями і емоціями про знайомство з навколишнім світом. Діти роблять це за допомогою малювання, музики і ліплення. Творчому хлопчикові принесіть в подарунок якісний пластилін або глину для ліплення посуду і скульптур. Акварельні або вітражні фарби, важкий Скетчбук або мольберт. Юний помічник тягнеться до чоловічої роботи? Йому знадобиться комплект для випалювання по дереву, і тоді він зможе самостійно робити подарунки близьким людям. Оригінальний варіант - комплект для малювання на воді або фотокамера з моментальним друком.

Переглянути більше товарів

Конструктори в подарунок для хлопчика 8 років

Конструктори - те, що потрібно для тренування дрібної моторики, формування логічного мислення, розвитку пам'яті та математичних здібностей. А ще це величезний простір для фантазії дитини, адже за допомогою маленьких деталей можна будувати цілі міста і цивілізації. У каталозі представлені пластикові, металеві, дерев'яні та магнітні конструктори. Юний будівельник проявить інтерес до класичного набору Lego, комплекти для створення військової техніки та будівництва котеджних селищ. Цікаві набори пропонують вітчизняні виробники, наприклад, «Майстерня Чарівного Світу», «Світ дерев'яних іграшок» і «Полісся».

Переглянути більше товарів

Транспорт в подарунок для хлопчика 8 років

Активний спосіб життя передбачає наявність власного транспорту, благо, сучасні виробники радують нас широким асортиментом. Хлопчикові восьми років подаруйте самокат, на якому він буде ганяти по міських скверів, або гірський велосипед, щоб можна було з легкістю долати несподівані перешкоди у вигляді ям і горбків. Справжнім щастям стане електромобіль - майже доросла машина з мотором і додатковим сидінням для пасажира. Для поїздок по асфальту підійде класичний седан, а якщо сім'я часто виїжджає на природу, то кращий вибір - джип-позашляховик або квадроцикл.

Переглянути більше товарів

Спортивні подарунки для хлопчика 8 років

Рухливі діти завжди раді спортивного інвентарю. Хлопцям, що захоплюються футболом, стане в нагоді добротний м'яч, бутси і форма. Для активного відпочинку в літній час варто придбати комплект для гри в бадмінтон або настільний теніс. У сім'ї власний двір? Там обов'язково знайдеться місце для батута, але вибирайте тренажер, обгороджений захисною сіткою. Дітям подобається стрибати, але крім задоволення і радості цей спортивний снаряд приносить користь - відволікає від смартфонів, тренує координацію рухів і вестибулярний апарат. Традиційні подарунки, від яких важко відмовитися, - це велосипед, роликові ковзани і скейтборд.

Переглянути більше товарів

Військові іграшки в подарунок для хлопчика 8 років

Дорослішання майбутнього чоловіка, захисника і воїна, неможливо уявити без військових іграшок. Восьмирічні хлопці захоплено змагаються один з одним, підключаючи до гри весь свій арсенал - солдатики, бойову техніку (танки, винищувачі, військові лінкори), зброю різні видів. Якщо хлопчик колекціонує набори різних видів військ, сходіть на розвідку, з'ясуйте, яким набором він бажає поповнити свою добірку і купіть те, чого йому бракує. У каталозі представлені іграшки, присвячені як сучасним реаліям, так і історичним подіям.

Переглянути більше товарів

Настільні ігри для хлопчика 8 років

У зимовий вечір або дощовим літнім днем ​​хороша настолка - справжня знахідка. Це може бути гра, призначена для тренування артикуляції і дикції, коли гравцям трапляються картки зі складними словами, навмисно записаними неправильно. Або улюблена багатьма «Мафія», пригодницький «Каркассон» або захоплюючий «Діксі». Для парної гри підійде настільний хокей або набір настільного футболу, «розім'яти» інтелект допоможуть шахи або шашки. Велика компанія може пограти в «Лото» або розкинути партію доміно.

Переглянути більше товарів

Висновок

Підбираючи подарунок хлопчикові 8 років пам'ятайте, що, незважаючи на бажання швидко подорослішати, він все ще дитина, якій хочеться пограти і подуріти. Нехай це буде річ, яка подарує хлопчику щиру радість і непідробний інтерес. Дуже добре, якщо вийде поєднати матеріальний подарунок і емоції, наприклад, піднести набір динозаврів і зводити юного дослідника в на виставку екзотичних тварин. Хороший варіант - конструктор і візит в науковий музей або в планетарій. Радуйте дітей цікавими та веселими подіями.