Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

100 ідей що подарувати дівчинці на 12 років - IpopoKIDS

26.10.2020 5.0 / 5

Підлітки непостійні, примхливі і суперечливі. У них різні смаки і різні захоплення, тому неможливо визначити універсальний подарунок для дівчинки 12 років, він повинен бути підібраний з урахуванням індивідуальних особливостей дитини, характеру, інтересів і способу життя. Як догодити дванадцятирічної дівчинці-підлітку? Ми зробили підбірку найоригінальніших і небанальних ідей для подарунка юної капризухи.

На що слід звертати увагу? Перш за все, на особисті переваги дитини. Перехідний вік вносить свої корективи в манеру спілкування і стиль поведінки, і багато бажаннь дівчинка не висловлює вголос. Ваше завдання - вгадати і догодити. Придивіться до таких категорій презентів:

  • іграшки: так-так, не дивлячись на бажання подорослішати, дванадцятирічні дівчата все ще грають в ляльки;
  • гаджети: діти в захваті від смартфонів і графічних планшетів;
  • догляд за собою: дівчатка з цікавістю вивчають мамині косметичні засоби, і власна косметичка стане одним з найкращих подарунків.

Можливо, підліток захоплюється танцями або цікавиться наукою. Доглянете в каталозі спеціалізовані подарунки - це може бути телескоп або набір юного біолога, пуанти або стильні гетри для гімнастики.

Дитяча косметика в подарунок для дівчинки 12 років

Дівчатка-підлітки вже не просто наслідують мамі, приміряючи її гардероб і використовуючи її косметику. Дванадцятирічні маленькі леді пробують знайти свій образ. Допоможіть їй в цьому! Підберіть підліткову косметику - бальзам, помаду, тонік, крем для рук. З недорогих варіантів - косметика «Маленька фея», Disney або Bratz. Якщо хочете порадувати дівчинку якісною косметикою відомих брендів, то зверніть увагу на Chicco, Clinique або Maybelline. Що можна купити підлітку:

  • пінка для вмивання;
  • маска від прищів;
  • лосьйон;
  • шампунь;
  • рум'яна;
  • туш;
  • набір тіней.

Список може розширюватися в залежності від захоплень і характеру дитини, але привчати до базового догляду за шкірою обличчя краще саме в цьому юному віці.

Переглянути більше товарів

Дитячі книги в подарунок для дівчинки 12 років

Сучасні діти читають книги. На відміну від своїх батьків вони не захоплюються середньовічними романами про кохання лицарів і чарівних дам, але цікаве чтиво про своїх однолітків або захоплюючий детектив дівчаткам припаде до душі. Популярністю серед підлітків користується серія «Часодії», написана Наталією Щерба, «Ерагон» Крістофера Паоліні і улюблений усіма «Гаррі Поттер» британської письменниці Джоан Роулінг. Корисною виявиться і енциклопедія для дівчаток, книга з практичними порадами по догляду за тілом і детективні історії Агати Крісті.

Переглянути більше товарів

Конструктори в подарунок для дівчинки 12 років

Конструктор повинен відповідати віковій категорії, адже підлітки байдужі до іграшок десятирічних діточок. У каталозі представлені набори, які можна подарувати дівчинці на 12 років - це конструктори для моделювання, складні пазли на кілька тисяч деталей, дерев'яні замки для принцес. На відміну від хлопчиків, які віддають перевагу будівництву багатоповерхових конструкцій, дівчаткам подобаються прості тематичні комплекти. Це може бути «Ферма», яку потрібно зібрати і заселити людьми і тваринами, супермаркет або ляльковий будинок.

Переглянути більше товарів

Одяг та аксесуари в подарунок для дівчинки 12 років

Дівчата із задоволенням приймають в подарунок одяг і аксесуари, але з однією умовою - це повинна бути стильна трендова річ. Якщо вирішили купити іменинниці на день народження куртку, то уточніть актуальні модні запити і бажану колірну гамму. Сучасним підліткам подобаються бомбери і куртки в стилі «авіатор». Романтична натура буде рада вишуканому шарфу та рукавичок, бажано, витриманим в одній палітрі з іншою верхнім одягом. Нейтральний варіант - гаманець. Придивіться до запропонованими моделями, можливо, ви зупините свій вибір на грайливому клатчі Kite Cat або Kite Panda.

Переглянути більше товарів

Спортивні подарунки для дівчинки 12 років

Активний спосіб життя - запорука здоров'я і гарної фізичної форми. Підлітки з пильною увагою ставляться до власного зовнішнього вигляду, тому велосипед або роликові ковзани стануть цілком актуальним презентом. У цьому віці майбутні дівчата починають займатися фітнесом і пара гантель, скакалка, хула-хуп або степ-платформа точно порадують юну леді. Пляшка для напоїв або рюкзак для спортивного приладдя - хороший варіант, якщо подарунок призначений учасниці спортивної секції. Хочеться зробити презент дорожче? Тоді вибирайте електросамокат або гіроборд.

Переглянути більше товарів

Настільні ігри для дівчинки 12 років

Дівчата рідко грають в настільний футбол, але із задоволенням можуть виділити час на партію «Лото». Scrabble - хороша можливість позмагатися в утворенні слів і потренувати пам'ять, «Суперфермер» - гра для тих, хто любить стратегії, адже гравцям належить створювати і розвивати ферму, захищати свої володіння, піклуватися про процвітання господарства і про здоров'я мешканців корівника, свинарника і кошари. Шанувальники тиші і інтелектуальних ігор будуть раді шахів і навіть кубику Рубіка.

Переглянути більше товарів

Висновок

Варіантів для гарного подарунка безліч, головне, дізнатися інтереси винуватиці свята і підібрати те, що доведеться їй до смаку. Не варто дарувати дуже дорогий презент, а й простувата річ може образити чутливого і емоційного підлітка. Всі перераховані вище ідеї ви можете знайти в каталозі IpopoKIDS - найбільшому маркетплейсе дитячих товарів України. Якщо вас турбують сумніви, перегляньте добірку подарунків для дівчаток 12 років і порадьтеся з консультантом, який озвучить вам найбільш популярні товари для даної вікової категорії.