Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Збираємось у дитсадок: з чого має складатися гардероб дівчинки

27.12.2019 5.0 / 5

Бажання бути красивою з’являється у дівчаток дуже рано. 3-5-річна модниця буде виглядати, як лялечка, якщо наряди для неї ви підберете в інтернет-магазині дитячих товарів Ipopo Kids.

На нашому сайті ви знайдете відповіді на питання: що повинно бути в гардеробі у дитини. Вибір настільки великий, що всі товари ми поділили на тематичні категорії. Але й серед них для зручності пошуку пропонуємо використовувати фільтри: за ціною, брендом, кольором, матеріалом, виробником, країною і таке інше.

Кількість одягу в шафі у 3-5-річної дівчинки залежить від багатьох складових. Але є речі, без яких обійтися не вдасться.


Спідня білизна

Досвідчені матусі радять придбати для дівчинки не менше 5 комплектів трусиків та маєчок. Вони повинні бути зшиті з натуральних матеріалів, щоб шкіра дихала.

Зверніть увагу на комплект різнокольорових трусиків і майок від BluKids. Можна вибрати варіант з квіточками, принцесами Дісней або ведмедиками Тедді. Відмінним варіантом стане комплект трусики з майкою від торгової марки Arti. Всі вони повністю відповідають поняттю «правильної» білизни, в якій дівчинці 3-5 років буде комфортно та зручно.

Не забудьте про затишну піжаму. Наприклад, теплу Go Grow Lumers або для літа «Фламінго» Forest Animal. У них вашій доньці насняться найсолодші сни.

Дівчинці в цьому віці знадобиться 5-7 пар шкарпеток і колготок. Кумедні шкарпетки Goggles Berni мають поверхню, що не ковзає. У них малеча зможе бігати по дому, не боячись впасти. Білі гольфи з бантиком від Katamino знадобляться на свята. Шкарпетки Star Berni підійдуть для щоденного використання.

Колготки повинні бути двох видів. Капронові 50 DEN або BluKids білі з рожевими зірочками не тільки зігріють юну модницю, але й стануть стильним предметом гардеробу. Бавовняні Arti або Duna виявляться незамінними на прогулянці або в дитячому садку.

Капелюшки

Для дівчинки 3-5 років оптимально мати в гардеробі 2 демісезонних капелюшки, наприклад, LASSIE by reima або BluKids Stars. До них знадобиться шарфик. Його можна придбати окремо. Як варіант - підібрати комплект, такий, як капелюх і шарф Холодне серце Disney.

Такі капелюшки повинні надійно захистити дитину від вітру й вологи, забезпечити терморегуляцію та комфорт.

На зиму дівчинці знадобиться також не менше двох капелюшків. Це можуть бути в'язані вироби, капелюхи з флісу або вовни, утеплені синтепоном. Як приклад можемо запропонувати моделі капелюха-шолома «Корона» від Kivat, забезпечену світловідбивачем, або Deux par Deux з вушками.

Для сильних морозів кращим вибором будуть хутряні капелюхи-вушанки або капори, наприклад, Reima або HUPPA. Не забудьте про рукавички. Гарним вибором стануть однотонні моделі від Kivat або дитячі рукавички-краги HUPPA.


Джинси і шорти

Різного виду штанців у дівчинки має бути не менше 5 пар. В їхнє число обов'язково повинні увійти джинси, класичні штани, шорти, легінси і спортивні штани.

У легінсах Butterfly Jumping Beans малечі буде не тільки красиво, але й зручно. Класичні чорні штани від BluKids Missy Star підійдуть для урочистих випадків або ділових прогулянок. Шорти Timbo Aston можна використовувати і в якості ділового одягу, і просто як варіант для прогулянок.

Джинси давно перетворилися на необхідну деталь жіночого гардеробу. Без них не обійдеться ні дівчинка 3-5 років, ні дівчинка від 13 і старше. Peas Jumping, Little Maven, Dotted - вибирайте будь-яку модель за своїм і доччиним смаком.

Спортивний костюм для дівчинки 3-5 років може стати повсякденним вбранням для прогулянок. Також його можна використовувати і за прямим призначенням - для занять фізкультурою і гри зі спортивним інвентарем. Рожева модель Baby Angel створена спеціально для дошкільниць. У ній ваша донька буде виглядати стильно і зворушливо. Костюм з ангори від ТМ MagBaby зігріє дитину прохолодним весняним вечором. Костюм Lapchu є іменним - на ньому можна зобразити ім'я дитини або написати – «маленька принцеса».

Сукні

Суконь у дівчинки 3-5 років багато не буває. На нашому сайті запропоновано величезний вибір суконь для маленьких красунь на всі випадки життя.

Ошатні класичні Timbo Belle або Little Bird Jumping Meters перетворять вашу дитину на справжню юну леді. Сукня з паєтками від італійського бренду BluKids або «Перлина» від виробника Zironka затьмарять всі наряди на будь-якому святі.

SHINE від BluKids або вишита сукня «Лілея» будуть незамінні для літнього відпочинку. Витончена біла сукня «Квітковий настрій» або рожева «Віденський вальс» зроблять дитину королевою будь-якого балу.

Різноманітності варіантів немає меж. Але якщо брати необхідну і достатню кількість, можна обійтися 2 теплими моделями і 4 для літа.

Переглянути більше товарів

Футболки та блузки

Гламурна футболка PERHO від бренду reima підкреслить чистоту і свіжість дитинства. Біла футболка ANCHORS AWEIGH від фірми Silversun якнайкраще підійде для літніх прогулянок.

Футболка BiBiClub Top Doll перетвориться для дівчинки 3-5 років не тільки на одяг, але й на іграшку. Адже на ній можна міняти сукеньки, які малеча звикла приміряти лялькам Барбі.

Маленькій україночці не обійтися без вишиванки. Моделі «Трояндова доріжка» або «Чарівна вишиванка» стануть для малечі і повсякденним, і ошатним одягом.

Для холодної пори року дівчинці 3-5 років знадобляться кофтинки та джемпера. Придивіться до варіантів, які пропонує виробник Silversun. Симпатичні джемпера ніжно-персикового і молочного кольору підійдуть як юним брюнеткам, так і блондинкам. М'який квітковий малюнок, декоровані банти - ваша принцеса буде неперевершена. Гольф TAGO kids знадобиться в гардеробі на випадок вітряної погоди, а тепла кофтинка від BluKids або в'язаний светр Silversun зігріють у зимові холоди.

У цілому в гардеробі дівчинки стилісти радять мати 5 футболок і дві-три блузки, 4 гольфа і 2 светри для зими.


Верхній одяг

У холодну пору року до гардеробу маленької принцеси додасться верхній одяг.

Демісезонні куртки KIMALLE або LASSIE від торгової марки REIMA підкорять своїм дизайном. Куртка FLOWERS MEANBEAR не заважають рухатися. Пальто BABY ANGEL не дозволить замерзнути.

Усі ці вироби забезпечать комфорт і порадують європейською якістю. Куртки, що відштовхують бруд, не промокають і не продуваються вітром - саме те, що потрібно маленькій непосиді.

Багато батьків вважають за краще для дівчаток 3-5 років купувати не окремі курточки, а комбінезони. Комплекти HUPPA, DEUX PAR DEUX включають у себе куртку і напівкомбінезон. Яскраві, стильні, зручні та практичні - вони виявляться вдалим і своєчасним вибором.

І це ми ще нічого не сказали про взуття. Його дівчинці 3-5 років теж знадобиться чимало.

Заходьте на наш сайт. Читайте описи товару, робіть вибір. А ми доставимо ваше замовлення в будь-який куточок України.